بازدید رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از دانشگاه

انتشار محتوا: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰:۰۳ قبل از ظهر
رئیس و معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از ظرفیت‌های موجود بازدید کردند.


به گزارش وب‌دا، دکتر محمدرضا منظم اسماعیل‌پور و دکتر مسعود فلاحی در ابتدای حضور خود در جلسه شورای فناوری دانشگاه حضور یافتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه به بیان تاریخچه مختصری از فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه پرداخت و گفت: افزون بر 500 هزار نفر از جمعیت منطقه جنوب خراسان رضوی تحت پوشش خدمات این دانشگاه قرار دارند.
دکتر جواد باذلی با اشاره به اینکه یک چهارم جمعیت این شهرستان دانشجو هستند، تعامل خوب بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را یک ظرفیت خوب در مسیر توسعه علم و پژوهش عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به راه‌اندازی هرباریوم گیاهان دارویی در مرکز رشد این دانشگاه، تصریح کرد: تاکنون افزون بر 700 گیاه مختلف در اقلیم بکر این شهرستان کشف شده که اکثرا دارویی هستند.
دکتر باذلی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود منطقه و دانشگاه در راستای فناوری‌های سلامت اظهار امیدواری کرد که تلاش‌ها و توانمندی‌های ایجاد شده از نظر فناوری سلامت در چند سال گذشته منجر به خلق ثروت شود.
وی افزود: هم اکنون 21 هسته فناور در مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه فعال هستند که از این تعداد، 8 هسته در مرحله پیش رشد قرار دارند.
دکتر باذلی، راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جامع تحقیقات و فناوری گیاهان دارویی، برگزاری استارتاپ ویکند با محوریت گیاهان دارویی و سرمایه‌گذاری در صندوق ثامن برای حمایت از هسته‌های فناور را از جمله اقدامات خوب انجام شده عنوان کرد که نوید آینده خوب و روشنی را در زمینه فناوری‌های سلامت می‌دهد.
وی، احداث کلین روم، استقرار شتاب دهنده‌های گیاهان دارویی، تقویت تعامل با صنایع و شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از واحدهای فناور را از جمله برنامه‌های مهم پیش رو عنوان و اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های وزارت بهداشت و تلاش همکاران و شرکت‌های دانش بنیان، ایجاد محصول از فناوری‌های سلامت با رشد و توسعه بیشتری همراه شود.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت هم در این جلسه با ابراز خرسندی از امکانات و زیرساخت‌های خوب فراهم شده در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: باید از زیرساخت‌ها و امکانات فراهم شده در راستای فناوری سلامت در جهت تولید محصول استفاده شود.
دکتر محمدرضا منظم اسماعیل‌پور، نیروی انسانی و نگاه مدیریتی را مهمتر از زیرساخت دانست و تصریح کرد: وجود نیروی انسانی توانمند و اراده مدیریت برای حمایت از فناوری سلامت دو شاخص مهم است که خوشبختانه این نگاه مدیریتی و حمایت از فناوری سلامت در مدیریت دانشگاه مشاهده می‌شود.
 دکتر منظم با تاکید بر اتصال حلقه بازار به فناوری، تاکید کرد: باید از لحظه شروع تحقیقات، نگاه به بازار وجود داشته باشد چون بعدا ممکن است بازار کشش فروش محصول تولیدی را نداشته باشد.
وی بر استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه و منطقه در راستای تولید محصولات فناوری سلامت تاکید کرد.
معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت هم در این جلسه با ارایه گزارشی از وضعیت فناوری دانشگاه، بر لزوم شناخت ظرفیت‌های منطقه تاکید کرد و افزود: شورای فناوری باید علاوه بر تسهیل کننده امور، اتاق فکری برای فناوری دانشگاه باشد.
دکتر مسعود فلاحی با تاکید بر اینکه فناوری باید مشکلی از مردم حل کند، گفت: باید نیازهای مورد تقاضا به درستی شناسایی شود تا محصول فناوری سلامت بازار لازم را داشته باشد.
خانم دکتر خسروان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با ارایه تاریخچه‌ای از روند حرکت دانشگاه نسل سوم در این دانشگاه، به بیان برنامه‌ها و چالش‌های موجود اشاره و از مسئولان دفتر توسعه فناوری درخواست کردند که نسبت به راه‌های رفع موانع و چالش‌ها، راهنمایی های لازم را ارایه دهند.
رئیس و معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سفر یک روزه خود از مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی بازدید نمودند و با هسته‌ها و واحدهای فناور مستقر در این مرکز گفتگو کردند. در ادامه این بازدید اعضای هسته‌ها و واحدهای فناور با ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود، به ارائه فعالیت‌ها و بیان چالش‌های پیش‌رو پرداختند؛ دکتر منظم در این جلسه بر حمایت کامل از هسته‌های فناور در جهت تبدیل ایده به محصول تاکید کرد.
رونمایی از کتابچه معرفی توانمندی‌های آموزشی پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه که با هدف ارایه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه تهیه و چاپ شده است، از دیگر برنامه‌های انجام شده بود. این کتابچه با همت دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و روابط عمومی دانشگاه برای ارائه به فعالان حوزه صنعت و جامعه تدوین شده است.
مسئولان دفتر توسعه فناوری سلامت در بازدید از کتابخانه مرکزی و آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه، زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد را در نوع خود کم نظیر قلمداد نمودند.
در پایان، جلسه نهایی با حضور مسئولان دفتر توسعه فناوری سلامت، ریاست دانشگاه، معاون و مدیران گروه فناوری سلامت در اتاق اجلاس حوزه ریاست برگزار گردید. در این جلسه دکتر منظم و دکتر فلاحی، زیرساخت‌های موجود در حوزه فناوری سلامت و مرکز رشد فناوری را خوب توصیف و بر توسعه نیروی انسانی بویژه نیروی انسانی متخصص تاکید نمودند. سپس درخواست‌های دانشگاه جهت توسعه زیرساخت مرتبط با گیاهان دارویی از جمله احداث کلین روم و همچنین حمایت از برنامه‌های حوزه فناوری سلامت دانشگاه ارایه گردید که موافقت اولیه آن از سوی مسئولان دفتر توسعه فناوری سلامت اخذ گردید.
تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس