جذب اعتبار 16 میلیارد ریالی، موافقت با جذب یک نفر دانشجوی دکترای پژوهش محور در رشته بهداشت محیط، دفاع اولین دانشجوی دکتری پژوهش محور در رشته ارتقاء سلامت، کسب رتبه سوم کمیته تحقیقات دانشجویی در بین دانشگاههای همتراز، راهاندازی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکدهها و افتتاح اولین کتابخانه دانشکدهای از جمله مهمترین فعالیتهای معاونت تحقیقات و فناوری در سال 98 بود.
به گزارش وبدا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار کرد: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، سال گذشته با ارتقای 6 پلهای موفق به کسب رتبه ششم در بین دانشگاههای تیپ سه شد.
دکتر شهلا خسروان با اشاره به جذب اعتبار بالغ بر16 میلیارد ریال در سال گذشته، گفت: کسب موافقت وزارت متبوع با تاسیس آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه، راهاندازی بخش ویروسشناسی آزمایشگاه تشخیصی ـ پژوهشی میکروبشناسی با توجه به نیاز دانشگاه در ارتباط با تشخیص بیماری کووید19، خرید وسایل و تجهیز آزمایشگاه جامع تحقیقات، استانداردسازی حیوانخانه، اجرای 95 درصدی برنامه عملیاتی، اقدام برای کسب مجوز تأسیس مرکز بیماریهای عفونی و مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه، اقدام برای تدوین شیوه نامه پرداخت گرنت و همکاری در برگزاری دومین کنگره کشوری دانشجویان اتاق عمل دانشگاههای علوم پزشکی کشور از جمله اقدامات این معاونت در سال گذشته بود.
وی با اشاره به بازدید دکتر آخوندزاده قائم مقام و دکتر عبادیفر، رئيس مركز توسعه و هماهنگي معاونت تحقیقات و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پردیس دانشگاه، گفت: کسب رتبه دوم توسط واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان علامه بهلول گنابادی در بین دانشگاههای علوم پزشکی تیپ 3 کشور، عقد تفاهم نامه ثبت ملی بیماری مینیر با دانشگاه علوم پزشکی گیلان و برگزاری کارگاه اخلاق با حضور مدرسی از وزارت بهداشت از دیگراقدامات انجام شده بود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اخذ رتبه اول ارزیابی کتابخانههای دانشگاهی در سطح کشور و کسب رتبه کتابدار نمونه کشوری توسط یکی از همکاران کتابخانه را از مهمترین موفقیتها و دستاوردهای مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در سال گذشته عنوان کرد و افزود: افتتاح کتابخانه دانشکده بهداشت به عنوان اولین کتابخانه دانشکدهای، تاسیس و تجهیز سالن کنفرانس معاونت تحقیقات، ایجاد بخش تولید و ضبط محتوا، ورود اطلاعات پایان نامهها در سامانه eprints با پیشرفت حدود 90 درصدی، راهاندازی بالابر کتابخانه مرکزی و اشتراک بانکهای اطلاعاتی وزارت بهداشت از طریق کنسرسیوم از دیگر فعالیتهای انجام شده در حوزه مدیریت اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه بود.
دکتر خسروان با اشاره به استقرار اداره اطلاعرسانی، ترجمان دانش، اداره انتشارات و علم سنجی در مدیریت اطلاع رسانی پزشکی، گفت: در سال گذشته، علاوه بر کمک در راستای تولید محتوای آموزشی در طرح ملی کلان منطقه 9، کسب موافقتهای اولیه جهت ساخت و تاسیس مرکز و سایت پژوهشگر، نقشه راه شامل نقاط ضعف، قوت، تهدیدها و فرصتها در قالب ارائه پروپوزال، تهیه شد.
وی افزود: به همت مدیریت اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، همه ساله در هفته پژوهش، علاوه بر برپایی نمایشگاهی از کتب اهدایی، نمایشگاه کتاب با موضوعات مرتبط برگزار و به دانشجویان، بن خرید کتاب اهدا میشود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، افتتاح مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی با فضای 900 متر مربع، برگزاری نخستین رویداد استارت آپ ویکند کشوری صنعت گیاهان دارویی و مغذی، افتتاح هرباریوم و رونمایی از وب سایت اختصاصی آن و استقرار هستههای فناور در مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی را از جمله فعالیتهای گروه توسعه فناوری سلامت و مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی عنوان و اظهار کرد: عقد چندین تفاهمنامه به منظور توسعه فعالیتهای پژوهشی ارتباط با صنعت، مختومه نمودن 7 پرونده در فاز پیش رشد، عقد قرارداد عاملیت در صندوق پژوهشی ثامن به مبلغ 2 میلیارد ریال، استقرار هستههای فناور در مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی و تدوین و تصویب شیوه نامه اجرایی ارتباط با صنعت و جامعه از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه بود.
دکتر خسروان افزود: همچنین در سال گذشته، دکتر وطنپور، مدیرکل و دکتر متولیزاده معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه بازدید کردند.
وی، تخصیص بودجه ملی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت. موافقت با جذب یک نفر دانشجوی دکترای پژوهش محور در رشته بهداشت محیط و دفاع اولین دانشجوی دکتری پژوهش محور در رشته ارتقاء سلامت را از جمله دستاوردهای مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت عنوان کرد.
دکتر خسروان، کسب رتبه سوم در بین دانشگاههای همتراز و راهاندازی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکدهها را از جمله دستاوردهای کمیته تحقیقات دانشجویی عنوان و تصریح کرد: سال گذشته، خانم دکتر صالحی سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به عنوان عضو شورای سیاستگذاری کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.
وی با قدردانی از تلاشهای همکاران خود در مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، خاطرنشان کرد: تمام این موفقیتها با حمایتهای مسئولین دانشگاه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محقق شده است.