بازدید مدیرکل و معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

انتشار محتوا: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۳:۳۸:۰۰ قبل از ظهر

مدیرکل و معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کردند.

 



به گزارش وب‌دا، شرکت در جلسه شورای فناوری، حضور در نشست مشترک با اساتید، اعضای هیئت علمی و صاحبان ایده و بازدید از زیرساخت‌ها، امکانات و تجهیزات مجموعه پردیس دانشگاه و همچنین مکان جدید مرکز رشد واقع در ساختمان سابق بیمارستان 22 بهمن از جمله برنامه‌های دکتر وطن‌پور و دکتر متولی‌زاده در سفر به گناباد بود.

 


مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه شورای فناوری با بیان اینکه امروز دیگر ساختمان و مقاله و ... ارزشی چندانی ندارد، اظهار کرد: ‌هم‌اکنون نیروی انسانی در حال ارزش پیدا کردن است.

دکتر وطن‌پور با تاکید بر اینکه باید پژوهشگران را به سمت تولید فناوری هدایت کنیم، گفت: راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان ضمن جلوگیری از خروج نخبگان، می‌تواند در افزایش انگیزه نیروی انسانی توانمند و متخصص و اشتغال‌زایی مفید باشد.
وی بر ضرورت تقویت پژوهش‌های کاربردی و تبدیل آن به فناوری تاکید کرد و افزود: باید اعضای هیئت علمی و پژوهشگران در هر منطقه‌ای، ظرفیت‌ها و مشکلات آنجا را به خوبی شناسایی و پژوهش‌های خود را در آن راستا انجام دهند.
وی با بیان اینکه در حوزه فناوری هیچ دیوار و مرزی وجود ندارد، گفت: باید با برگزاری ایده بازارها به سمت بررسی مشکلات منطقه گام برداریم.
دکتر وطن‌پور افزود: بر اساس قانون، یک درصد درآمد اختصاصی و بودجه دولتی دانشگاه‌ها باید در اختیار معاونت تحقیقات و فناوری قرار بگیرد.


معاون دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این جلسه با بیان اینکه پژوهشی که به فناوری تبدیل نشود بی‌فایده خواهد بود، اظهار کرد: اولین گام برای تحقق فناوری سلامت، شناسایی ظرفیت‌ها و اولویت‌های منطقه است.


دکتر متولی‌زاده، آموزش حوزه فناوری را دومین گام برای تبدیل پژوهش به فناوری بیان کرد و افزود: در این راستا باید ضمن بازدید از دانشگاه‌های پیشرو در این زمینه، ایده‌بازار، فن‌بازار، استارتاپ و ... در دانشگاه‌ها برگزار شود که معاونت تحقیقات و فناوری وزارت نیز در این راستا دانشگاه‌ها را یاری می‌نماید.
وی، بسیج منابع انسانی و مالی را گام سوم تبدیل پژوهش به فناوری دانست و تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان از نظر نیروی انسانی در وضعیت خوبی قرار دارید.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون 6 صندوق پژوهش و فناوری سلامت در کشور داریم، خاطرنشان کرد: صندوق‌هاي پژوهش و فناوري، با هدف ارائه خدمات مالي ويژه به كارآفرينان متخصص و نوآور كشور و در راستاي كمك به فعاليت‌هاي پژوهشي، علمي و فناوري بخش غير دولتي تاسيس گرديده‌اند و ضمن اعطای تسهیلات، در اجرای پروژه‌های مختلف فناوری مشارکت می‌نمایند.
دکتر متولی‌زاده ادامه داد: گرچه تولید فناوری بدون زیرساخت امکان‌پذیر نیست ولی فضای فیزیکی بدون حضور شرکت‌های دانش بنیان هم بی‌فایده است.
وی، فناوری سلامت را فرصت خوبی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی دانست و افزود: با تبدیل ایده‌های خوب به فناوری می‌توانید خود را به خوبی در کشور مطرح نمایید.
در ادامه این جلسه، خانم دکتر خسروان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و مهندس مهدی قاسمی رئيس گروه فناوري سلامت دانشگاه با ارائه گزارش، به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه تحقیق و پژوهش و مرکز رشد پرداختند.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس