در نمایشگاه جانبی همایش روز جهانی غذا که در سالن اجلاس سران برگزار شد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با برپایی غرفهای، فعالیتهای خود را ارائه کردند.
به گزارش وبدا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این غرفه، معاونت غذا و دارو دانشگاه، با ارائه عملکرد و فعالیتها، ارائه پمفلت و بروشورهای آموزشی با موضوع ایمنی غذا با محوریت و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و معرفی چند نمونه از غذاهای سنتی شهرستان، حضور فعالی را در بین معاونتهای غذا و دارو قطب سه کشوری داشت.
دکتر مهدی کریمی نوقابی افزود: قطب سه کشوری در این نمایشگاه موفق شد تا در بین سایر قطبهای کشور، از سوی بازرسین سازمان غذا و دارو ، مقام سوم را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: به مناسبت روز جهانی غذا، همایشی توسط سازمان غذا و دارو و با مشارکت سازمان جهانی فائو و وزارت جهاد کشاورزی با شعار " کشاورزی و حمایت اجتماعی" با حضور مقامات ارشد کشوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران ارشد صنایع غذایی و سفرای کشور های خارجی برگزار شد.
دکتر کریمی تصریح کرد: اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات منتخب و برپایی نمایشگاههای جانبی قطبها شامل فعالیتها و عملکردهای معاونت های غذا و دارو، معرفی محصولات دارای نشان ایمنی و سلامت، غذاهای محلی و سنتی، نمادها و محصولات صنایع دستی و بومی استان ها و... از جمله برنامههای این همایش بود.
وی با بیان اینکه اولین بار سازمان ملل متحد در سال 1945 پیشنهاد کرد" 16 اکتبر" هر سال به عنوان روز جهانی غذا انتخاب شود، اظهار داشت: روز جهانی غذا توسط کشورهای عضو فائو در بیستمین کنفرانس این سازمان در نوامبر سال 1979که در واقع تأسیس فائو است، نامگذاری شد و از آن به بعد هر سال 150 کشور جهان بزرگداشت این روز را برای توجه دادن به سایه سیاه فقر و گرسنگی و داشتن حداقل غذایی که بتواند سلامت آنها را تضمین نماید، برگزار می نمایند.