به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا، در مراسمی که در دبیرستان دوره اول پسرانه شهید آیتالله غفاری گناباد برگزار شد، بستههای صبحانه سالم وکامل بین دانشآموزان توزیع شد.
به گزارش وبدا، در این مراسم که مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور داشتند، سعید رئیسزاده کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه بر لزوم توجه جدی خانوادهها به صبحانه کامل و سالم دانشآموزان تاکید کرد و با تشریح گروههای مختلف غذایی، به بیان ویژگیهای یک صبحانه سالم، کامل و مقوی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه 16 اکتبر (25مهرماه) از سوی فائو به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است و هر سال با شعار خاصی گرامی داشته میشود، اظهار کرد: شعار امسال " آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند" انتخاب شده تا با توجه به خشکسالی و کم آبی، برای پیشگیری از ناامنی غذایی و گرسنگی در کشورهای جهان سوم، اقداماتی در برنامه های توسعه در نظر گرفته شود.
سید محمد مهدوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد هم در این مراسم، توسعه جامعه را در گرو وجود انسانهای سالم بویژه دانشآموزان به عنوان نسل آینده کشور دانست و با تاکید بر بهرهمندی و استفاده دانشآموزان از غذای سالم اظهار کرد: باید با ترویج تغذیه سالم در بین دانشآموزان، زمینه رشد جسمی و روحی آنها را که از عوامل مهم موفقیت در کسب علم و دانش است، فراهم کرد.
یادآور میشود؛ توزیع بستههای تغذیه سالم، توزیع پمفلتهای آموزشی با عناوین " مواد غذایی، نمک و روغنها" و "ایمنی غذا از مزرعه تا بشقاب"، ارائه نکات تغذیهای مهم از طریق بنر و قرائت مقاله با موضوع بهداشت توسط یکی از دانشآموزان از دیگر برنامههای این مراسم بود.