همزمان با سراسر کشور، برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسبگذاری مواد غذایی در گناباد آغاز شد.
به گزارش وبدا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تأکید بر اینکه پایش و پالایش برچسب فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درارتقاء سلامت مصرف کننده با هدف اطلاعرسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، از برنامههای عملیاتی و مهم سازمان غذا و دارو به شمار میرود، اظهار کرد: در همین راستا، از همه معاونتهای غذا و داروی سراسر کشور خواسته شده است تا با تکیه بر توان کارشناسی خود به صورت هفتهای، کنترل و نظارت برچسب فرآوردههای خوراکی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولیدی یا وارداتی را دردستور کار قرار دهند.
دکتر مهدی کریمی نوقابی افزود: بر اساس بخشنامه سازمان غذا و دارو، برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسبگذاری مواد غذایی همزمان با سراسر کشوردر گناباد آغاز شده است و در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق، پیگیریهای قانونی انجام و گزارش مربوطه به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ارسال خواهد شد.
وی، برچسب بستهبندی یک ماده غذایی را اولین کانال ارتباطی تولیدکننده با مصرف کننده عنوان و اظهار کرد: باید در این برچسب، اطلاعات درستی از محتوای بستهبندی شده به مصرف کننده ارائه گردد.
وی اظهار امیدواری کرد که با پایش و پالایش برچسب بستهبندی مواد غذایی و بهداشتی، بتوان درجهت حمایت از مصرف کنندگان و افزایش سواد تغذیهای جامعه، گامهای موثری برداشت .