به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همایش گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار شد .
به گزارش وبدا، این همایش با حضور جمعی از روسای ادرات و مدیران و مسئولان فنی واحدهای تولیدی مرتبط با مواد غذایی شهرستانهای گناباد و بجستان و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.
این همایش در راستای گرامیداشت روز جهانی غذا و با هدف حمایت از واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی شهرستانهای گناباد و بجستان برگزار شد.
تبیین سیاستهای سازمان غذا و دارو در راستای سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، تقدیر از واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برتر صنایع غذایی¬حوزه نظارتی تحت پوشش دانشگاه و برپایی نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی از جمله برنامههای همایش گرامیداشت روز جهانی غذا بود.
در ابتدای این مراسم، دکتر کریمی معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن تبیین سیاستها و رسالتهای سازمان غذا و دارو بر اساس سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، گفت: امسال روز جهانی غذا با شعار «تغییر واصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» نامگذاری شده است.
دکتر کریمی در ادامه، مطالبی درباره نشانگرهای رنگی تغذیهای ، برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا و نشان ایمنی سلامت ارائه کرد.
اسدی، معاون فرماندار بجستان هم در این مراسم با اشاره به روایات دینی، از امنیت و سلامت به عنوان دو نعمت الهی یاد کرد و افزود: توجه به سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره از اهمیت ویژهای برخوردار است که نیازمند مشارکت بینبخشی بین همه دستگاهها و تولیدکنندگان در عرصههای مختلف است.
وی با تاکید بر ضرورت تولید محصولات ارگانیک و قدردانی از خدمات شایسته واحدهای تولیدی صنایع غذایی، مطالبی را درباره اهمیت تغذیه در سلامت بیان کرد.
مهندس ایزدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گناباد هم ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این همایش گفت: 17درصد صنایع موجود در شهرستان گناباد، صنایع غذایی هستند که از نظر میزان تولید، سرمایهگذاری، اشتغال و عناوین کسب شده، وضعیت خوبی را دارا هستند.
در پایان این مراسم، مهندس حاج علی رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو به تشریح کاربرگ ارزیابی واحدهای تولیدی(prps) پرداخت و نحوه امتیازدهی و رتبهبندی واحدهای تولیدی را بیان کرد.
تجلیل از یک مسئول فنی برتر و چهار واحد تولیدی شهرستانهای گناباد و بجستان که براساس کاربرگ ارزیابی (prps) درسال 96 حائز رتبه عالی شده بودند، پایانبخش همایش گرامیداشت روز جهانی غذا بود.
یادآور میشود، بازدید از نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی شهرستانهای گناباد و بجستان و پذیرایی از شرکتکنندگان با صبحانه سالم از دیگر برنامههای برگزار شده بود.