خوردن هندوانه ضمن جلوگیری از گرفتگی عضلات شکم در بارداری ، باعث كاهش عرق و سوزش سر معده در خانم های باردار می شود.
به گزارش وبدا ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: شكر و آب موجود در هندوانه که 92% آن را شامل می شود ، با کاهش حالت تهوع خانم ها تا حد زیادی ، از كم شدن آب بدن آنها جلوگیری می كند.
دکتر نوید عطار با بیان اینکه مواد معدنی موجود در این میوه به جلوگیری از گرفتگی و انقباض عضلات شكم در سه ماه سوم بارداری كمك می كند ، افزود: هندوانه حاوی مقدار زیادی از ماده لایكوبین است که این ماده مانع از ورم شدید بدن در طول بارداری می شود.
وی اظهار داشت: دانشمندان در طول تحقیقاتی كه از سال 2003 تاکنون انجام دادند ، دریافتند هندوانه سرشار از ویتامین های A -C - B6 به علاوه پتاسیم و منیزیم است که خوردن آن برای قدرت بینایی نوزاد ، مغز ، سیستم عصبی و ایمنی بدن نوزاد می تواند مفید باشد و همچنین پتاسیم موجود در آن میزان آب را در خون و بافت های بدن خانم باردار به حالت موازنه در می آورد.
وی خاطر نشان کرد: به رغم تمام فواید هنداونه ، اعتلال در مصرف آن ضروری است.