کارگاه آموزشی ایمنی غذا و عرضه و توزیع غذای سالم ویژه مدیران اصناف و اعضاء اتحادیه فروشندگان مواد غذایی شهرستان گناباد برگزار شد.
به گزارش وبدا، این کارگاه آموزشی در راستای اجرای برنامه های مرتبط با گرامیداشت روز جهانی غذا در سالن شهید دکتر چمران دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در خصوص اهمیت برچسب¬گذاری مواد غذایی و لزوم آشنایی مردم با محتویات برچسب مواد غذایی مطالبی را بیان کرد.
دکتر مهدی کریمی افزود: به همت سازمان غذا و دارو و در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف، نشانگرهای رنگی تغذیهای جهت درج روی برچسب مواد غذایی بسته بندی شده طراحی گردیده است.
وی تاکید کرد: همه واحدهای تولیدی موادغذایی حداکثر تا پایان سال94 ملزم به درج نشانگرهای راهنمای تغذیه ای روی برچسب محصولات تولیدی می باشند.
دکتر کریمی خاطرنشان کرد: 50 درصد واحدهای تولیدی تحت پوشش معاونت غذا و داروی گناباد که محصولاتشان مشمول درج نشانگرهای رنگی بودهاند، پس از طی مراحل قانونی، نشانگرهای رنگی را در برچسب محصولاتشان درج نموده اند.
در ادامه این کارگاه آموزشی، مهندس حاج علی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مطالبی را در ارتباط با نشانگرهای رنگی تغذیهای و همچنین نشان ایمنی و سلامت، درج بر چسب کنترل اصالت و سلامت کالا برروی بسته بندی کالاهای غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی وارداتی بیان کرد.