برگزاری جلسه با معاونت توسعه وزارت بهداشت برای پیگیری اعتبارات مورد نیاز بیمارستان علامه بهلول

انتشار محتوا: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۳۵:۱۳ بعد از ظهر
به منظور پیگیری جذب اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل و تجهیز پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی، جلسه‌ای در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که علاوه بر دکتر صدرالسادات، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهندس ساکی، مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت، دکتر سالاریان‌زاده، رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری و دکتر هاشمی، مدیر بودجه معاون توسعه وزارت نیز حضور داشتند، دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تشکر از توجه ویژه معاونت توسعه به رفع مشکلات این دانشگاه و برگزاری دو جلسه دیگر طی سال 95 با آن معاونت، به بیان دو چالش عمده پیش روی دانشگاه پرداخت.
دکتر احمدی با بیان اینکه چارت تشکیلاتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مربوط به سال 74 است، بر اعلام تاپ چارت تشکیلاتی دانشگاه با هفت معاونت موجود تاکید کرد و تسریع در ارسال سریعتر آن به دانشگاه را خواستار شد که معاون توسعه وزارت نیز به کارشناسان حاضر در جلسه دستورات لازم را در این خصوص مبذول داشت.
دکتر احمدی با اشاره به برگزاری دو جلسه با معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیرکل دفتر منابع فیزیکی وزارت بهداشت در سالجاری و پیگیری‌ها و مکاتبات مختلف دانشگاه با وزیر بهداشت و دستورات ایشان، خواستار تسریع در تخصیص اعتبارات لازم جهت تکمیل هرچه سریعتر پروژه بیمارستان علامه بهلول شد.
دکتر احمدی ادامه داد: در این جلسه به رغم تقاضای دانشگاه مبنی بر اختصاص حداقل 50درصد از اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل پروژه بیمارستان، معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت عنوان کرد که 20 میلیارد ریال هفته قبل برای این پروژه اختصاص یافته و انشاء‌ا...در تخصیص‌های بعدی، مبلغ بیشتری اختصاص خواهد یافت.
دکتر احمدی با قدردانی از وقت‌شناسی، دقت و پیگیری‌های دلسوزانه مهندس بنائی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در جهت رفع مشکلات حوزه انتخابیه و افزایش سرعت توسعه در بخش‌های مختلف این منطقه، اظهار کرد: مهندس بنائی در نخستین روزهای آغاز مسئولیت خود از پروژه بیمارستان علامه بهلول بازدید کرد و پس از حضور در هیئت رئیسه دانشگاه، آمادگی خود را برای هرگونه حمایت، همکاری و پیگیری در جهت حل مشکلات توسعه‌ای دانشگاه به ویژه تسریع در جذب اعتبارات و حل مشکلات پروژه بیمارستان اعلام کرده بود.
مهندس بنائی که در این جلسه حضور یافته بود، ضمن اعلام رضایت‌مندی مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان و تشکر از تلاش‌های مسئولین دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به تشریح وضعیت جوی منطقه و خشکسالی‌های چندین ساله پرداخت و با اشاره به محرومیت منطقه، خواستار توجه و حمایت بیشتر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فعالیت‌های این دانشگاه شد.


تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس