اولین همایش تجلیل از خیرین سلامت شهرستانهای گناباد و بجستان در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد.
به گزارش وبدا، این همایش با حضور معاون هماهنگی امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار گناباد، اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت و خیرین شهرستانهای گناباد و بجستان و جمعی از مسئولان و مدیران این دو شهرستان برگزار شد.
سرمایهگذاری در کار خیر ، یک سرمایهگذاری بلند مدت است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در این مراسم از سرمایهگذاری در کار خیر به عنوان یک سرمایهگذاری بلند مدت یاد کرد و افزود: سرمایهگذاری در حوزه خدمت به فرهنگ، معاش، سلامت و عبادت یک سرمایهگذاری ماندگار است و اگر این سرمایهگذاری در رابطه با سلامت باشد، ارزش مضاعفی دارد.
حجت الاسلام محمد رجایی افزود: بر اساس آیه قران، اگر کمک کسی به درمان موجب نجات یک انسان از مرگ شود، گویا همه انسانها و همه بشریت را زنده کرده است که این بسیار ارزشمند میباشد چراکه برای زندهکردن همه انسانها نمیشود قیمتی گذاشت.
وی با بیان اینکه خیرین سلامت شایستگی دارند که مال و وقت خود را در یکی از بهترین راههای ممکن هزینه کنند، اظهار داشت: قطعا ورود به این عرصه ناشی از اعتقاد قلبی به جهان آخرت است که این توفیق نصیب هر کسی نمیشود.
مجمع خیرین سلامت، تضمین کننده سلامت روح و جان مردم است
فرماندار گناباد نیز در این مراسم گفت: سلامت عالیترین موضوع کشور است که باید با اولویت به آن پرداخته شود.موسی الرضا صائمی فرد افزود: اگر روح و جسم انسان از سلامتی برخوردار نباشد، زندگی گوارا نخواهد بود.
وی از مجمع خیرین سلامت به عنوان یک نهاد موثر در حوزه سلامت یاد کرد و گفت: مجمع خیرین سلامت، تضمین کننده سلامت روح و جان مردم است و خیرینی که در این عرصه فعالیت میکنند، گسانی هستند که بدون منت برای سلامتی انسانها تلاش میکنند.
فرماندار گناباد با بیان اینکه این مجمع یک موضوع صنفی دارای فایده برای یک گروه خاص نیست، تصریح کرد: همه ما وظیفه داریم که به این پاسبانان سلامت جسم و روح کمک نماییم.
اصلاح سبک زندگی با رویکرد خودمراقبتی، مهمترین اولویت حوزه بهداشت کشور است
رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با اشاره به ابعاد وسیع سلامت گفت: افزایش آگاهی و توانمندسازی مردم در بحث سلامت، نقش مهمی در اصلاح سبک زندگی با رویکرد خودمراقبتی دارد که خیرین میتوانند با تشکیل NGO ، در جهت آموزش و توانمندسازی مردم برای حفظ و ارتقای سلامت جامعه گام بردارند.
دکتر مرتضی تجددی با اشاره به اقدامات ارزشمند و موثر خیرین در حوزه سلامت از ابتدای تشکیل مجمع خیرین سلامت تا کنون، گفت: خوشبختانه علیرغم همه مشکلات موجود منطقه از جمله خشکسالی، مردم و خیرین کمکهای ارزندهای در حوزه سلامت داشتهاند که صمیمانه از همه آنها سپاسگزارم.
وی از حمایتهای ارزنده و خوب ریاست دانشگاه علوم پزشکی و فعالیتهای اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
بیش از 44 میلیارد ریال کمک به حوزه سلامت شهرستانهای گناباد و بجستان
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: طی سه سال گذشته، ۳۴ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال در قالب اهدای زمین و مشارکت در ساخت خانه های بهداشت توسط خیرین شهرستانهای گناباد و بجستان به حوزه سلامت اختصاص یافته است..
نیکپور با اشاره به خرید ۱۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ها و مراکز بهداشتی توسط مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خاطرنشان کرد: برای درمان ۳۵۰ بیمار صعب العلاج و سرطانی، مبلغ ۳۵۰ میلیون ریال توسط این مجمع هزینه شده است.
وی در خصوص احداث کلینیک ویژه تخصصی گناباد گفت: این کلینیک با دارا بودن 30مطب، یک هزار و ۴۰۰ متر زیر بنا داردو هزینه ساخت آن توسط دولت تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: برای ساخت این کلینیک باید علاوه بر زمین اهدا شده توسط یک خیر، دو زمین دیگر خریداری شود که هزینه خریداری این زمین ها ۵ میلیارد ریال می باشد.
یادآور میشود، در پایان این مراسم از خیرین سلامت شهرستانهای گناباد و بجستان با اهدا لوح سپاس، قدردانی شد.