رئیس دانشگاه:

ارزیابی بیرونی کمک می‌کند تا روشها، معیارها و موازین شفافی را دنبال کنیم

انتشار محتوا: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۳:۱۵:۰۰ قبل از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین افتتاحیه اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی گفت: ارزیابی بیرونی به ما کمک می‌کند تا روشها، معیارها و موازین شفافی را دنبال کنیم.
etebar 01


به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با بیان اینکه دور دوم فرآیند اعتباربخشی با اعلام وزارت بهداشت از ابتدای سال 1401 آغاز و فرآیند ارزیابی درونی در دانشگاه انجام و بارگذاری شده است به تاریخچه مختصری از دانشگاه و برنامهاشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت در سال 1395 استانداردهای اعتباربخشی موسسه‌ای را اعلام کرد که در آن سال دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد با تایید 40 استاندارد از 42 استاندارد، تاییدیه دو ساله اخذ کند و از این حیث همتراز با دانشگاه‌هایی همچون علوم پزشکی شهید بهشتی، شیراز و مشهد قرار بگیرد.
وی به کسب تاییدیه دو ساله اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی در دور اول و انجام اعتباربخشی بیمارستانهای آموزشی در سالجاری اشاره و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعتباربخشی مانوس و عجین است و آن را به عنوان یک فرآیند پویا و مستمر بر عملکرد خود پذیرفته است.
دکتر احمدی تصریح کرد: تجربه غنی همکاران و اساتید حاضر در دبیرخانه اعتباربخشی در وزارت بهداشت در کنار استفاده از تجربیات سایر کشورها با توجه به تایید بین‌المللی فدراسیون جهانی آموزش پزشکی از جمله مزیت‌های اعتباربخشی است.
وی به اهتمام جدی دانشگاه به اعتباربخشی در کل سازمان به ویژه در دانشکده پزشکی اشاره و تاکید کرد: تامین هیأت علمی دانشکده پزشکی جزء اولویت‌های اصلی دانشگاه است.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه در مدت یک سال حکم 17 عضو هیأت علمی بالینی و 14 عضو هیأت علمی گروه علوم پایه صادر شده است، گفت: در فراخوان 19 جذب هیأت علمی، 27 رشته را آورده‌ایم که 14 پست آن هیأت علمی بالینی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه تا کنون 138 دانشجو طی 5 دوره پزشکی عمومی از این دانشگاه دانش آموخته شدند، اظهار کرد: هم اکنون 534 دانشجوی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول تحصیل هستند.
دکتر احمدی بومی گزینی را یکی از ویژگی های دانشکده پزشکی برشمرد و تصریح کرد: تعداد تعهد بومی از سال 95 تا کنون 25 نفر و تعداد تعهد استانی هم 20 نفر بوده است.
وی خاطرنشان کرد: توجه به ارتقاء و تضمین کیفیت در راستای تربیت دانشجوی پزشکی کارآمد مهمترین تعهد ما در دانشکده پزشکی است.
دکتر احمدی یادآور شد: در ایام شیوع کرونا برای اینکه به آموزش دانشجویان آسیب کمتری وارد شود بخش‌های کرونا کاملا جدا شد و در زمان پیک بیماری هم بخش پشتیبان بیمارستان علامه بهلول فعال شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه آموزش‌های حضوری کامل را از بهمن 1400 شروع کرده‌ایم، گفت: در حال پیگیری برای اخذ مجوز ساخت بیمارستان دوم گناباد با هدف افزایش ظرفیت تخت‌های آموزشی هستیم.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه ارزیابان محترم بهتر است تا امکانات آموزشی و رفاهی دانشجویان را از نزدیک مشاهده کنند، گفت: در راستای فراهم کردن شرایط آموزش مبتنی بر نیاز جامعه برای دانشجویان پزشکی مرکز جامع سلامت آموزشی راه اندازی شده است.
وی در پایان از معاون آموزشی، رئیس، معاونین، کارشناسان و کارکنان دانشکده، مشاور رئیس دانشگاه در اعتباربخشی موسسه‌ای و برنامه‌ای و تعالی آموزش پزشکی و رئیس و معاون آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی قدردانی کرد.
یادآور می‌شود ارزیابان بیرونی اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی در مدت سه روز حضور در گناباد شاخص‌ها و مستندات موجود را ارزیابی و پایش می‌کنند.  
 

etebar 02
تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس