به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ابتدای این جلسه که دو نیم ساعت به طول انجامید و در سالن شهید سید عباس سجادی بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد، یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت به ویژه شهید سجادی شهید مدافع سلامت دانشگاه را گرامی داشت.
دکتر رضا احمدی با بیان اینکه تاخیر در پرداخت کارانه پزشکان متخصص تنها یکی از بدهیها و مطالبات از دانشگاه است، گفت: دارو، تجهیزات مصرفی و غیرمصرفی و کارانه پرسنل از جمله بدهیها و تعهدات دانشگاه است. علاوه بر این در این مدت 135 میلیارد ریال برای پرداخت مطالبات پیمانکار بخش جدید مراقبتهای ویژه (I.C.U) و 30 میلیارد ریال برای تعمیرات چیلر و UPS دستگاه ام آر ای هزینه شده است که مشکلات بیمارستان را مضاعف کرده است.
وی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی باید همزمان به حقوق همه ذینفعان توجه داشته باشند، افزود: در پرداخت حقوق نیروهای شرکتی سه ماه و در پرداخت کارانه پزشکان متخصص 9 ماه تاخیر داریم.
دکتر احمدی افزود: در زمینه تجهیزات سرمایهای نظیر اکسیژن ساز هم 90 میلیارد ریال بدهی داشتیم که خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده اعتبار لازم جذب و این بدهی ها پرداخت شد.
تاخیر یک ساله تامین اجتماعی در پرداخت مطالبات دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با ابراز تاسف از عدم پرداخت به موقع مطالبههای بخش سلامت از سوی سازمان های بیمهگر، اظهار کرد: یکی از دلایل معوقات به وجود آمده کادر درمان و سایر بدهی های دانشگاه به سبب تامین نشدن بخشی از مطالبات از سوی سازمانهای بیمه گر به ویژه سازمان تامین اجتماعی است.
دکتر احمدی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی از آذرماه 1400 تاکنون هیچ پرداختی به دانشگاه نداشته است، گفت: به رغم این عدم تعهد، دانشگاه علوم پزشکی تمام خدمات درمانی را به طور کامل به بیماران طرف قرارداد تامین اجتماعی ارائه کرده است.
وی افزود: اخیرا بر اساس تفاهم وزرات بهداشت و سازمان تامین اجتماعی مقرر شده است تا مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی از سازمان تامین اجتماعی ( از آذر ۱۴۰۰ تا اول اردیبهشت ۱۴۰۱ یعنی ۵ ماه ) به صورت اوراق گام تسویه شود.
وی به پیگیریهای انجام شده در راستای اخذ اعتبارات لازم برای پرداخت مطالبات دانشگاه اشاره و تصریح کرد: طی یک سال گذشته دو دیدار با وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، 3 جلسه با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و مشاورین ایشان ، 4 جلسه با معاون درمان وزارت، دیدار با قائم مقام سازمان تامین اجتماعی و دیدارهایی با مسئولان سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.
دکتر احمدی با بیان اینکه در دیدار آبان ماه ۱۴۰۱ با وزیر بهداشت در مشهد 80 میلیارد ریال اعتبار جذب شد، گفت: متاسفانه سازمان برنامه و بودجه بدون توجه به مشکلات دانشگاهها صرفا به پرداخت حقوق اکتفا میکند.
وی افزود: متاسفانه در ماههای تیر و مرداد شاهد کاهش تخصیص اعتبار به دانشگاه بودیم که این امر مشکلات دانشگاه را دوچندان کرد ولی پس از پیگیریهای انجام شده و دیدار با مسئولان سازمان برنامه و بودجه این مشکل مرتفع شد.
دکتر احمدی با اشاره به آمار پرداختی کارانه در سایر دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه 9 خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در مقایسه با این دانشگاهها عقب نیستیم اما تلاش میکنیم با جذب اعتبارات جدید و حرکت در جهت افزایش بهرهوری و تلاش در جهت کاهش کسورات بیمهای و بالطبع افزایش درآمد بیمارستان، زمینه تسریع در پرداخت مطالبات پزشکان متخصص و کادر درمان را فراهم کنیم.
در این جلسه معاونین توسعه و درمان و نیز مدیران مالی و بودجه دانشگاه نیز حضور داشتند و در پایان متخصصین نیز به ایراد مشکلات و بیان دغدغهها و نظرات خود پرداختند.