به گزارش وبدا، دکتر پروهان متخصص طب اورژانس و عضو کمیته ارزشیابی و برنامهریزی فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی در جلسه افتتاحیه بازدید به تبیین اهمیت جایگاه رشته فوریتهای پزشکی پرداخت و بیان نمود که با توجه به نیاز کشور، تربیت فارغ التحصیلان کارآمد رشته فوریتهای پزشکی از حساسیت ویژهای برخوردار است.
معاون آموزشی دانشگاه در جلسه افتتاحیه بازدید که با حضور اعضای هیأت علمی، روسای دانشکدهها، سرپرست بیمارستان علامه بهلول و رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه در سالن رازی پردیس برگزار شد، حضور اعضای کمیته ارزشیابی و برنامهریزی فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی در دانشگاه را فرصت مناسبی برای استفاده از تجارب ایشان دانست.
وی توسعه گسترده خدمات اورژانس پیش بیمارستانی کشور و تعهد بالای دولتها به ارایه این خدمات را از مهمترین ویژگیهای فوریتهای پیش بیمارستانی کشور دانست.
دکتر رضا اسماعیلی افزود: شاید بتوان گفت که پس از توسعه شبکه بهداشت و درمان، هیچ زیرساخت پزشکی پس از انقلاب به گستردگی فوریتهای پزشکی نداریم که این نشان دهنده اهمیت و جایگاه این رشته است.
دانش آموخته فوریت های پزشکی باید خود مدیریتی قوی داشته باشد
وی با اشاره به ویژگی و تنوع خدمت این رشته گفت: دانش آموخته این رشته در هنگام ماموریتهای اورژانس با شرایط ناپایدار فردی، اجتماعی و محیطی روبرو است و به همین دلیل ضمن داشتن صلاحیتهای بالینی، بایستی توان خودمدیریتی و تصمیم گیری بالایی در فرصتهای زمانی کوتاه داشته باشد.
دکتر اسماعیلی با اشاره به ظرفیتها و زیرساختهای دانشگاه گفت: تامین استانداردهای اعتبار بخشی فرایندهای آموزش علوم پزشکی در دانشگاه زمینه ساز تضمین کیفیت صلاحیت های دانش آموختگان است.
وحدت و هم گرایی از مهمترین مزیت های دانشگاه است
دکتر حسین عجم، رئیس دانشکده پرستاری هم در این جلسه وحدت و همگرایی را یکی از مزیتهای دانشگاه عنوان و اظهار کرد: 4 گروه آموزش پرستاری در این دانشکده مشغول فعالیت هستند و رشته پرستاری اورژانس یکی از شش رشته مقطع کارشناسی ارشد است که دانشجو پذیرش میشود.
462 نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی دانش آموخته شدند
مدير گروه آموزشي فوريتهاي پزشكي دانشگاه با اشاره به تاریخچه راه اندازی رشته فوریتهای پزشکی در این دانشگاه گفت: گروه فوریتهای پزشکی دانشگاه از سال 1385 با پذیرش اولین دوره دانشجو در مقطع کاردانی فعالیت خود را آغاز کرد و در ادامه از سال 1391 در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته فوريتهاي پزشكي و از سال 1400 هم در مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری اورژانس دانشجو پذیرفت.
دكتر طاهره بلوچي با بیان اینکه هم اکنون 36 دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 53 دانشجو در مقطع کاردانی رشته فوریتهای پزشکی مشغول به تحصیل هستند، گفت: تا کنون 309 نفر در مقطع کاردانی و 153 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی از این دانشگاه دانش آموخته شدند.
وی با اشاره به چالشهای پیش روی این رشته خواستار بازنگری طرح درس مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی و همچنین واحدهای تئوری و کارآموزی دروس تخصصی شد.
اعضای کمیته ارزشیابی و برنامهریزی فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی پس از بازدید از امکانات پردیس دانشگاه، کتابخانه مرکزی، نت لب، پراتیکها و فضاهای آموزشی از بخش اورژانس بیمارستان علامه بهلول و مرکز مدیریت بحران دانشگاه و پایگاه آموزشی اورژانس هم بازدید کردند و در جلسه اختتامیه بازدید، امکانات دانشگاه برای تربیت دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته فوریتهای پزشکی را مناسب و منحصر به فرد ارزیابی کردند.