به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از حوزه درمان به عنوان پیشانی کار دانشگاه یاد کرد و با بیان اینکه در دو سال اخیر مردم بیشتر از گذشته به اهمیت کار همکاران ما در حوزه درمان پی بردند، گفت: از زحمات پزشکان، پرستاران، کادر اداری و پشتیبانی و روسای بیمارستانها که در دو سال گذشته جانانه تلاش کردند، سپاسگزاری مینمایم.
جذب 32 پزشک متخصص از دی ماه 1400 تا کنون
دکتر رضا احمدی تامین متخصص مورد نیاز بیمارستانهای منطقه را از جمله برنامههای و فعالیتهای مهم حوزه درمان برشمرد و تصریح کرد: در همین راستا از دی ماه 1400 حدود 17 متخصص و از دی ماه امسال 15 پزشک متخصص جدید به مجموعه دانشگاه اضافه شدند و البته در همین مدت تعدادی از همکاران متخصص طرحی و ضریب k مدت ارائه خدمتشان به پایان رسید.
جذب فوق تخصص خون و سرطان بالغین و تلاش در جهت راه اندازی بخش شیمی درمانی
وی کاهش دغدغه بیماران سرطانی را از دیگر اولویت های مهم دانشگاه عنوان و خاطرنشان کرد: در این راستا فوق تخصص خون و سرطان بالغین جذب شد و اقدامات لازم برای اخذ مجوز شیمی درمانی نیز انجام شده است و این خبر خوش را میدهم که مجوز بخش شیمی درمانی هم صادر شده است.
فعالیت حدود 80 متخصص و فوق تخصص در شهرستانهای گناباد و بجستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به فعالیت حدود 80 متخصص و فوق تخصص در شهرستانهای گناباد و بجستان اظهار کرد: یکی از دغدغههای مردم جابجایی و عدم ماندگاری پزشکان متخصص بود که خوشبختانه با بهره بردن از نیروهای بومی و تعهد خدمت 12 ساله این مشکل حل شد و اکنون در نه رشته تخصصی شاهد ماندگاری پزشکان متخصص هستیم.
صدور مجوز گردشگری سلامت(کد IPD)
دکتر احمدی گردشگری سلامت را از دیگر اولویتهای دانشگاه و انتظارات مردم و هیات امنا دانشگاه و مورد تاکید نماینده محترم عنوان و اظهار کرد: از یک سال پیش اقدامات، پیگیریها و بسترسازی لازم در این زمینه شروع شد. وخوشبختانه در اولین روز دهه فجر امسال مجوز گردشگری سلامت (کد IPD) صادر شد و تلاش میکنیم به زودی شاهد پذیرش بیماران بینالملل باشیم.
کسب مجوز ساخت بیمارستانهای جدید
وی دریافت لوح بیمارستان دوستدار کودک و اخذ تاییدیه یکساله آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی را از دیگر دستاوردهای حوزه درمان بیان کرد و گفت: با توجه به قدمت بیمارستان 32 تختخوابی آیت الله مدنی بجستان که در ابتدا به عنوان یک مرکز درمان بستر فعالیت میکرده است، مجوز ساخت یک بیمارستان جدید 64 تختخوابی اخذ شده است و در حال پیگیری برای دریافت ردیف اعتباری این پروژه از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: همچنین پیگیریهای لازم برای اخذ مجوز ساخت بیمارستان دوم گناباد به ظرفیت 64 تخت در حال انجام است که پس از اخذ مجوز و دریافت ردیف اعتباری در محل بیمارستان سابق 15 خرداد بیدخت احداث خواهد شد.
خرید دستگاه آنژیوگرافی با سی میلیارد ریال اعتبار
دکتر احمدی با بیان اینکه دستگاه آنژیوگرافی با سی میلیارد ریال اعتبار خریداری شده است، گفت: با تامین اعتبار حدود 700 میلیارد ریالی دو بخش آنژیوگرافی و سوختگی بیمارستان علامه بهلول گنابادی که از مصوبات سفر ریاست جمهوری است امیدواریم به زودی با افتتاح این بخشها شاهد ارائه خدمات بیشتری در حوزه درمان باشیم.
وی تامین پزشک متخصص برای بیمارستان آیت الله مدنی بجستان را از دیگر فعالیتهای حوزه درمان بیان و اظهار کرد: تلاش کرده ایم تا تمامی متخصصین مورد نیاز به صورت تمام وقت جذب شوند تا خللی در خدمت رسانی به بیماران ایجاد نشود. همچنین به زودی با بهرهبرداری از بخش جدید داخلی این بیمارستان شاهد ارتقای کیفیت خدمات هم خواهیم بود.
افزایش تعداد پایگاههای اورژانس
دکتر احمدی با اشاره به فعالیتهای اورژانس پیش بیمارستانی، گفت: تعداد پایگاههای اورژانس از سه پایگاه در ابتدای تاسیس دانشگاه به 17 پایگاه و تعداد پرسنل از 20 به 120 نفر افزایش یافته است. همچنین افزوده شدن پایگاه اورژانس هوایی به این مجموعه کمک خوب و شایانی برای تسریع در انتقال بیماران بوده است و در یک سال اخیر 19 میلیارد تومان در همین زمینه هزینه شده است.
وی با بیان اینکه طی یک سال اخیر 68 هزار بیمار با میانگین روزانه 215 مورد توسط پزشکان در بیمارستانها ویزیت شدهاند، افزود: در همین مدت 102 هزار و527 بیمار با میانگین روزانه 281 نفر در بیمارستانهای علامه بهلول و آیت الله مدنی پذیرش شدند.