حجت الاسلام و المسلمین دهقانی امام جمعه بجستان در این جلسه ضمن قدردانی از نگاه ویژه دکتر احمدی به حوزه سلامت در این شهرستان گفت: ما دکتر احمدی را یک بجستانی میدانیم و از دقت نظر و پیگیری های ایشان در خصوص تخصیص اعتبار و امکانات حوزه بهداشت و درمان تشکر میکنیم.
حیدری فرماندار بجستان نیز با تشکر از فعالیت های گسترده دانشگاه علوم پزشکی در این منطقه به لزوم شفافیت و صداقت در گفتار و عمل اشاره کرد و گفت: این ویژگی در دکتر احمدی و همکارانشان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی دیده می شود.
در ادامه نقی زاده رئیس شورای اسلامی شهر بجستان پس از قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی به جهت تامین تمامی متخصصیص مورد نیاز بجستان و همچنین خرید تجهیزات پزشکی و نیز توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی به موضوع بهداشت و درمان در منطقه بجستان در مورد شبهات بوجود آمده درباره مجتمع عالی سلامت بجستان خواستار توضیح رئیس دانشگاه شد.
دکتر احمدی هدف از تشکیل مجتمع های عالی سلامت را تربیت مبتنی بر نیاز انسانی دانست و گفت: در مناطقی که تامین نیروی مورد نیاز از طریق جذب از بازار و بکارگیری داوطلبان آزاد مهیا نیست، اقدام به جذب دانشجو برای مجتمع عالی سلامت می شود و معاونتهای بهداشت و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه باید در صورتی که جذب نیرو برای ایشان محقق نباشد با اعلام ردیف های بلاتصدی به وزارتخانه نسبت به فراخوان دانشجو در مجمتمع عالی سلامت اقدام کنند که با توجه به جذب و مشغول به تحصیل بودن 48 دانشجو در رشته کاردانی بهداشت خانواده و مبارزه با بیماری ها و عدم نیاز به تحصیل بیشتر دانشجویان در این رشته ها در دفترچه کنکور سراسری 1402 اعلام نیاز نشد.
دکتر احمدی در ادامه گفت : توزیع مجتمع عالی سلامت بر اساس اساسنامه در شهرهای با جمعیت بیش از صد هزار نفر و با وجود مرکز آموزش بهورزی و حداقل یکصد تخت ایجاد می شود و لذا با پیگیری های انجام شده دانشگاه موفق به اخذ مجتمع آموزش عالی سلامت گناباد مستقر در بجستان شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود : مجتمع عالی سلامت بر اساس سند ابلاغی آن، مصوبه جلسه 244 شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی دارای تشکیلات مصوب مستقل نیست بلکه با استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود در شبکه بهداشت و درمان در شهرستان محل استقرار فعالیت میکند.
دکتر احمدی با اشاره به عدم امکان ادامه تحصیل دانشجویان رشتههای کاردانی مجتمع عالی سلامت، گفت: در همین راستا پیگیریهای لازم برای ارتقای رشتههای کاردانی به کارشناسی این مجتمع از جمله اخذ مجوز رشته کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت انجام شد که متاسفانه مورد تایید شورای گسترش قرار نگرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه مجوز مجتمع عالی سلامت یک مجوز دائمی است که با عدم حضور دانشجو در این مجتمع حذف نخواهد شد، افزود: مجتمع های عالی سلامت عملکردی همچون مراکز آموزش بهورزی دارند که در طول سالیان متوالی بنا به نیاز دانشگاه ها، فعال یا غیر فعال میشوند.
دکتر احمدی خاطر نشان کرد: همکاران معاونت آموزشی دانشگاه اخیرا پیگیر راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته بهداشت مدارس شدهاند که اقدامات لازم در این باره در سطح دانشگاه، کلان منطقه 9 و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه گزارشی از آخرین وضعیت بخش داخلی بیمارستان علامه بهلول ارائه کرد و گفت : این بخش با کمکهای خیرین، اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری و با مساعدت مالی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی گناباد کامل شده و آماده بهره برداری است.
دکتر احمدی افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به جهت آینده نگری و پیش بینی فضای لازم برای تختهای I.CU و C.C.U دو اتاق در انتهای این بخش در نظر گرفته است تا در صورت اخذ مجوزهای لازم برای راهاندازی این بخشها و نیاز متخصصین، دانشگاه پیگیر امکانات و تجهیزات این واحدها نیز خواهد بود و تا تحقق این موضوع از اتاقهای موجود به عنوان اتاقهای بستری بیماران میتوان استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر فضای فیزیکی مناسب و در شان ارائه خدمت به مردم شریف منطقه با پیگیری های دانشگاه بهترین تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای بخش داخلی بیمارستان آیت الله مدنی بجستان تامین و به این شهرستان منتقل شده است و تهیه برخی اقلام درخواستی نیز در دست اقدام است.