به گزارش وبدا، دکتر جواد صادقی نسب با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 24 اسفند 1401 تا 15 فروردین امسال اجرا شد، گفت: با توجه به افزایش فعالیت اماکن عمومی و مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروزی، کنترل و نظارتهای بهداشتی در این ایام افزایش مییابد.
وی، حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در راستای حفظ و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه را مهمترین هدف اجرای طرح سلامت نوروزی عنوان و اظهار کرد: در این مدت 9 مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی پلمپ و 27 مرکز نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
دکتر صادقی نسب با اشاره به معرفی 18 مکان عمومی، بین راهی و اقامتی به مراجع قضایی، خاطرنشان کرد: در همین مدت یک هزار و 101 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستانهای گناباد و بجستان کشف و معدوم شد.
مسئول واحد بهداشت محيط و حرفهاي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم با بیان اینکه در این ایام 33 اخطار کتبی برای مراکز و اماکن اقامتی، بین راهی و پایانههای مسافربری صادر شد، گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی، روزانه 6 بازرس در قالب 3 اکیپ بازرسی به صورت روزانه از ساعت 8 تا 20 در روزهای اداری و ایام تعطیل از اماكن عمومي، مراكز تهيه، طبخ و توزيع مواد غذايي، آرایشی و بهداشتی و اماكن بين راهي، ترمینالها و رستورانهای شهرستانهای گناباد و بجستان بازديد کردند و در صورت وجود تخلف، برخورد قانوني مناسب با متخلفين اعمال شد.
مهندس حسن مردانی با بیان اینکه در این مدت 125 سامانه آبرسانی بازرسی شد، گفت: همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی، 588 مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی، 505 مورد کلرسنجی و 102 نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه انجام شد.