به گزارش وبدا، در ابتدای این بازدید که در راستای ارزیابی جامع استانداردهای اعتباربخشی ملی برگزار شد، ارزیابان این برنامه با دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد دیدار کردند.
دکتر احمدی در این دیدار با قدردانی از حضور ارزیابان برنامه اعتباربخشی دور پنجم، به تشریح تاریخچه مختصری از دانشگاه علوم پزشکی گناباد و بیمارستان علامه بهلول پرداخت.
دکتر احمدی اعتبار بخشی را به عنوان یکی از معتبرترین و شناخته شده ترین روش های ارزیابی نظام مند مبتنی بر کیفیت و ایمنی مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت در راستای دستیابی به اهداف متعالی بیان کرد و افزود: توجه به استمرار کیفیت خدمات و نیز خدمات بیمار محور و ایمنی بیمار و توجه به کارکنان در حوزه های آموزشی و پرداخت مطالبات از مهمترین برنامه های دانشگاه است.
در ادامه این جلسه معاون درمان و مدیر اداره نظارت و اعتباربخشی دانشگاه در خصوص فعالیتهای بیمارستان، ارتقای کیفیت خدمات، اجرای استانداردهای اعتباربخشی و همچنین اقدامات انجام شده توضیحاتی را بیان کردند.
رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی هم در این جلسه گفت: طیف وسیعی از خدمات درمانی باکیفیت و مطلوب در راستای سیاست های وزارت بهداشت بر اساس سنجههای اعتباربخشی با تمرکز بر رعایت عدالت اجتماعی و منشور حقوق بیمار و حفظ و ارتقای سلامت مردم بخصوص سلامت قشر آسیب پذیر در این بیمارستان ارائه میشود.
پس از این جلسه، صنعتی ارزياب مدیریتی، خانم خندان ارزياب بالينی، چینسری ارزیاب بهداشتی، دکتر عزیزی ارزیاب آزمایشی و صادقزاده نماینده سازمان بیمه استان در مدت دو روز بازدید از بیمارستان علامه بهلول گنابادی، به ارزیابی محورهای استانداردهای اعتبار بخشی در راستای اجرای سنجه های اعتباربخشی دوره پنجم بیمارستانها در بخشها و واحدهای بیمارستانی پرداختند.
یادآور میشود، اعتباربخشی بیمارستانها به منظور تشریح کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی توسط بازرسان و ارزیابان وزارت بهداشت بر اساس معیارهای اعتباربخشی ملی از نظر توانایی انجام خدمات هر دو سال یک بار در بیمارستانهای کشور انجام و درجه اعتبار و رسمیت به بیمارستانها اعطا میشود که در همین راستا دور پنجم اعتباربخشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه 1402 انجام شد.