به گزارش وبدا، در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از معاونان و مدیران و ماماها در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، سرپرست معاونت درمان دانشگاه با تبریک روز ماما و قدردانی از فعالیتهای آنها در راستای ارتقای سلامت مادران، گفت: دخالت در فرآیند آفرینش و سیر تکاملی انسان کار بزرگی است که ماماها در آن نقش آفرینی میکنند و این رسالت ارزش و منزلت بالایی در تعالیم دینی دارد.
دکتر مرتضی خاکسار، کسب امتیاز درجه ممتاز اعتباربخشی دوستدار کودک و صفر بودن آمار مرگ مادری قریب به 5 سال متوالی را از جمله دستاوردهای حوزه مامایی معاونت درمان عنوان و تصریح کرد: زایمان بدون درد غیر دارویی و انتونوکس در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه دو برابر افزایش یافته است.
وی با اشاره به انجام 1911 زایمان در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه گفت: شاخص سزارین نخست زا در بیمارستان علامه بهلول دو و نیم درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است.
معاون بهداشت دانشگاه هم در این مراسم با تبریک روز جهانی ماما از تلاشها و زحمات ماماها قدردانی کرد و گفت: ماماها با مراقبت و ارائه خدمات موجب آرامش خاطر مادران میشوند.
دکتر جواد صادقی نسب با اشاره به فعالیتهای گسترده ماماهای شاغل در خانههای بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و تیم سلامت گفت: باهدف حفظ و ارتقای شاخصهای سلامت مادران، ماماها در برنامههای مختلف سلامت مادران، نوزادان و کودکان، میانسالان و سالمندان فعالیتهای متنوعی انجام میدهند.
در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه از پوران محمدپور، سپیده یفروئی، فرشته احدی و زهره بدیعی ثانی به عنوان ماماهای نمونه کشوری در معاونتهای درمان و بهداشت تجلیل شد.
در این مراسم از رفعت اسدیان و وجیهه دانش نیز به عنوان ماماهای نمونه دانشگاهی در حوزههای درمان و بهداشت تجلیل شدند.
همچنین در راستای اجرای ماده 50 قاون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با حمایتهای ریاست دانشگاه از دکتر اعظمالسادات محمودیان متخصص نمونه برنامه سلامت مادران، دکتر مریم السادات موسوی متخصص زنان برنامه ترویج زایمان طبیعی، دكتر محمدتقي خدادادي متخصص بیهوشی نمونه در زایمان بدون درد دارویی و اکرم عاشوری و شهربانو دیده بان به عنوان ماماهای نمونه برنامه ترویج زایمان طبیعی تقدیر شد.
قرائت دکلمه، پخش کلیپ و اجرای طنز از دیگر برنامههای این مراسم بود.