مرکز نفس؛ مرکزی برای نجات‌ فرزندان سقط

انتشار محتوا: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۲۰:۲۵ قبل از ظهر
مرکز مردمی نفس گناباد در راستای نجات فرزندان سقط فعالیت‌هایی را در محورهای مختلف انجام می‌دهد.

مدیر مرکز مردمی نفس گناباد در گفتگو با وبدا، فعالیت و هدف این مرکز را نجات فرزندان سقط عنوان کرد و افزود: فعالیت‌های این مرکز در سه محور انجام می‌شود که شناسایی مادرانی که بدون آگاهی و اطلاع از عوارض سقط این کار را انجام می‌دهند اولین گام در این راستا است.
زهرا عطارباشی افزود: افرادی که قصد سقط جنین دارند توسط پزشکان، متخصصین زنان، ماماهای سطح شهر و مراکز بهداشتی، داروخانه‌ها، داروگیاهی‌ها، مراکز درمانی و بهداشتی و مراکز مشاوره مامایی و... شناسایی و با معرفی به این مرکز مورد حمایت قرار می‌گیرند تا آنها را در حفظ فرزند یاری کنیم.
وی افزود: بعد از شناسایی مادر و بررسی علت سقط حمایت‌ها را شروع می‌کنیم که این حمایت‌ها شامل حمایت‌های مراقبتی، مالی، مشاوره‌ای است.
عطارباشی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای فرهنگ‌سازی عوارض سقط گفت:  در آیه 31 سوره اسرا هم بر این مساله تاکید شده و آمده است: «فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما به آنان و شما روزی می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است.»
وی با بیان اینکه در صورت شناسایی و معرفی زودهنگام مادر می‌توان از عوارض سقط جلوگیری کرد گفت: شاخص مرگ مادری شاخص مهمی است و مرکز نفس با پیشگیری از سقط های عمدی می‌تواند 5درصد از این شاخص را کاهش دهد.
مدیر مرکز مردمی نفس گناباد با بیان اینکه سقط های عجولانه و جنایی خطر مرگ‌های مادری را افزایش می‌دهد گفت: آسیب‌های روحی و جسمی، مشکلات روحی و روانی، اختلالات خلقی، اختلال در روابط زناشویی، خانوادگی و ... از جمله عوارض سقط های عمدی است.
عطارباشی با اشاره به تصور نادرستی که از حاملگی در دوران عقد وجود دارد اظهار کرد: متاسفانه برخی خانواده ها بدون آگاهی از عوارض این کار اقدام به سقط می‌کنند که این اقدام ممکن است موجب ناباروری همیشگی مادر شود.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس