به گزارش وبدا، دکتر مهدی پاسبان گفت: با توجه به وجود بیماران سرطانی در گناباد، بخش شیمی درمانی یکی از نیازهای ضروری در بیمارستان بود چراکه بیماران سرطانی مراجعه مکرر به مراکز درمانی استان برای پیگیری فرآیند درمانی خود داشتند.
وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیریهای دکتر احمدی رئیس دانشگاه بعد از انجام فرآیندهای قانونی و صدور پروانه، این بخش از ابتدای مردادماه سال 1402 راهاندازی و بیماران سرطانی از خدمات سرپایی مورد نیاز شیمی درمانی بهره مند شدند.
دکتر پاسبان با بیان اینکه از مردادماه سال 1402 تا مردادماه امسال برای 170 بیمار ثابت و میهمان، یک هزار و 700 جلسه شیمی درمانی سرپایی در این بیمارستان انجام شده است، افزود: در بخش بخش شیمی درمانی سرپایی بیمارستان علامه بهلول خدمات کموتراپی سرپایی بدون نیاز به بستری، تزریق داروهای کم خونی، ترانسفوزیون خون، فصد خون و نمونه گیری و آسپیراسیون تشخیصی مغز و استخوان برای بیماران انجام می شود.
وی به رعایت ویژه کنترل عفونت در بخش شیمی درمانی سرپایی اشاره و افزود: با توجه به ضعیف بودن سیستم ایمنی بیماران سرطانی، بخش شیمی درمانی سرپایی این بیمارستان به نوعی بخش ایزوله و تردد محدود است و به رعایت اصول کنترل عفونت اهتمام ویژه ای می شود.