دکترای پرستاری تکمیل کننده چرخه آموزش پرستاری است

انتشار محتوا: ۲ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۵۴:۴۶ بعد از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترای رشته پرستاری چرخه آموزش این رشته در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تکمیل شد.
taghdir

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در آیین تقدیر از همکاران فعال در فرآیند اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترای رشته پرستاری با تبریک هفته وحدت و تولد نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)، هفته دفاع مقدس را گرامی داشت و افزود: اقتدار و امنیت کنونی را مرهون ایثار و جانفشانی شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس هستیم.
وی با تبریک سال تحصیلی جدید، همزمانی اول مهرماه؛ روز جوانان، علم و دانش پژوهی را با این آیین به فال نیک گرفت  و با تشریح تاریخچه مختصری از دانشگاه گفت: هم اکنون حدود دو هزار دانشجو در 31 رشته مقطع در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که از این بین حدود 700 نفر دانشجوی پزشکی هستند.
 رئییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تاکید بر اینکه رشته‌های آموزشی نقش موثر و تعیین کننده در ارتقاء دانشکده به دانشگاه داشتند تصریح کرد: سند توسعه متوازن آموزشی چشم‌انداز 1408 از سال 1390 در دستور کار حوزه آموزشی قرار گرفت که بر اساس آن در راستای تحقق تمرکززدایی در نظام آموزشی سلامت نشست‌های تخصصی در کلان منطقه 9 برگزار شد و با توجه به توانمندی‌های هر دانشگاه رشته مقاطع آن در افق 1408 تصویب شد.
دکتر احمدی با بیان اینکه رشته پرستاری به عنوان اولین رشته آموزشی دانشگاه کار خود را آغاز کرد افزود: دانشکده پرستاری با 28 استاد و عضو هیات علمی کار آموزش دانشجویان در سه گرایش کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 6 گرایش مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری برعهده دارد و از امسال مقطع دکترای پرستاری نیز به مجموع مقاطع این رشته تحصیلی افزوده شد.
وی با بیان اینکه عمده 1260 دانش‌آموخته رشته پرستاری در حوزه تحت پوشش دانشگاه مشغول فعالیت هستند گفت: پرستاران به عنوان مکمل کار پزشکان نقش موثری در تکمیل روند درمان و حتی پیگیری‌های پس از آن ایفا می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اخذ مجوز دکترای پرستاری را تکمیل کننده چرخه آموزش پرستاری بیان و تاکید کرد: اخذ این مجوز اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد چراکه زمینه برای ادامه تحصیل همکاران و تکمیل اعضای هیات علمی فراهم می‌شود.
دکتر احمدی به نقش دانشجویان پرستاری در هنگام بروز بحران‌هایی مانند کووید19 اشاره کرد و افزود: جزء معدود دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستیم که پرداخت اینترشیب داشتیم. همچنین در راستای ارتقای کیفیت از حضور استادان باتجربه در بالین استفاده می‌کنیم.
دکتر احمدی در پایان از معاون آموزشی، رئیس دانشکده پرستاری، اعضای بورد پرستاری، اعضای هیات علمی و مدیران گروه‌های آموزشی، رئیس، معاون آموزشی و همکاران معاونت آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، کادر اداری و گروه‌های همکار نظیر کتابخانه مرکزی، مدیریت آموزش، فناوری اطلاعات، امور عمومی و ... که در فرآیند اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترای رشته پرستاری نقش آفرینی کردند قدردانی نمود.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس