دکتر احمدی:

مراکز تحقیقاتی ظرفیت مناسبی برای کمک به سلامت جامعه هستند

انتشار محتوا: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۵۳:۴۵ بعد از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مراکز تحقیقاتی ظرفیت مناسبی برای کمک به سلامت جامعه هستند و می‌توانند در راستای کمتر شدن مشکلات این حوزه راهکارهای مناسبی ارائه دهند.
sdh

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در آیین تقدیر از دست‌اندرکاران فعال در کسب موافقت قطعی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر(S.D.H) بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از کسب این مجوز به عنوان یک دستاورد بزرگ برای دانشگاه یاد کرد و افزود: بر اساس رای صادره در دویست و بیستمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی موافقت اصولی تاسیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تاریخ 11 آذرماه سال 1391 صادر شد ولی با توجه به مشکلات و محدودیت‌های دانشگاه در آن بازه زمانی از جمله تامین فضای فیزیکی مناسب و تجهیزات مورد نیاز و تامین نیروی انسانی لازم، فعالیت رسمی این مرکز در تاریخ 30 خرداد ماه 1393 شروع شد.
وی با اشاره به برگزاری اولین جلسه رسمی این مرکز در 13 آبان ماه 1393 از تلاش‌های دکتر علی عالمی و دکتر رضا اسماعیلی در مدت تصدی مسوولیت این مرکز قدردانی کرد و افزود: دکتر نرجس بحری هم که هم‌اکنون مسوولیت این مرکز را دارند تلاش‌های زیادی در راستای اخذ موافقت قطعی این مرکز برداشتند که خوشبختانه با ارائه مستندات و پیگیری‌های فراوانی که در وزارت بهداشت انجام دادیم موفق به اخذ موافقت قطعی تاسیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دویست و نود و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی شدیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اختصاص ساختار تشکیلاتی و اعتبار پژوهشی اختصاصی را از جمله مزایای کسب موافقت قطعی یک مرکز تحقیقاتی بیان و تصریح کرد: باید مراکز تحقیقاتی به سمت انجام پژوهش‌های جامعه محور حرکت کنند تا از این ظرفیت برای کمتر شدن مشکلات مردم در حوزه سلامت استفاده شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه دیگر سلامت فقط به معنای نداشتن بیماری نیست اظهار کرد: 75 درصد آنچه برای تحقق سلامت به معنای رفاه کامل جسمی، روحی، معنوی و اجتماعی نیاز است در محدوده عمل خارج از وزارت بهداشت قرار دارد.
وی با اشاره به شیوع بیماری‌های واگیر در گذشته افزود: امروز سلامت چشم‌انداز وسیع‌تری پیدا کرده است و باید به همه عوامل موثر در تحقق آن توجه شود.
وی از سلامت به عنوان محور اصلی توسعه جامعه یاد و اظهار امیدواری کرد که مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی با همکاری همه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط بتواند با انجام پژوهش‌های کاربردی در راستای تامین و ارتقای سلامت جامعه گام‌های موثری بردارد.
دکتر احمدی با تبریک این موفقیت، از معاون تحقیقات و فناوری، رئیس و همکاران مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و اعضای هیات علمی، پژوهشگران و همه همکارانی که در راستای فعالیت‌های این مرکز و کسب موافقت قطعی آن تلاش کردند سپاسگزاری کرد.
وی در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین و لبنان، جنایت این رژیم در به شهادت رساندن سیدحسن نصرالله را محکوم کرد و با تبریک و تسلیت شهادت فرماندهان مقاومت اظهار امیدواری کرد که به برکت خون شهدای عزیز، این غده سرطانی هر چه زودتر از منطقه محو شود.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس